KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Hazardéři na kolejích: jeden mrtvý, jeden zraněný a zpoždění

Mrtvý u Semanína nedaleko České Třebové a vážně zraněná nezletilá dívka v Břeclavi. Dvě mimořádné události paralyzovaly v sobotu večer provoz na prvním železničním koridoru z Prahy do Břeclavi.


Aktérem nehody se stal vlak Eurocity 175 na trase z Prahy do Bratislavy a Budapešti. Snaha strojvedoucího vypořádat se s dvacetiminutovým zpožděním vzala za své na kraji břeclavského uzlu.

Cestu vlaku v místě, kde nemají co hledat, zkřížili dva lidé. Mladou, ještě neplnoletou dívku lokomotiva zachytila a odhodila. Měla velké štěstí, když ji do brněnské nemocnice záchranka odvážela do nemocnice se zlomeninami a krvavými šrámy, ale živou.

Další spoj z Prahy, tentokrát EC 177 do Vídně neplánovaně zastavil po střetu s osobou na zastávce Semanín mezi Českou Třebovou a Svitavami. Tam už byly následky střetu tragické. V souboji člověk versus rozjetý vlak zvítězily tuny železa.

Následky pocítil celý železniční koridor

Následky kromě jednoho úmrtí a těžkého zranění pocítil provoz na celém koridoru. EC 175 zastavil na kraji břeclavského nádraží asi čtyři sta metrů za místem střetu. Doprovod vlaku přivolal pomoc a začal zjišťovat následky střetu. Dívku převzali záchranáři, vyšetření události zavinilo, že zpoždění vlaku vyskočilo na 130 minut. Navíc před místem srážky už zastavil další rychlík z Brna do Olomouce, ten nabral zpoždění téměř sto minut.

Zpožděny byly i vlaky opačného směru, mimo jiné Eurocity z Vídně do Prahy o pětačtyřicet minut. ”Nechal bych to těm hazardérům zaplatit,” vztekal se v Břeclavi jeden z cestujících.

Vlak EC 177 do Vídně, pod jehož koly zemřel člověk u Semanína, se na další cestu dostal se zpožděním 171 minut. I v tomto případě vyšetřování tragédie vyvolalo další zpoždění vlaků.


(Zdroj: Krimi Zprávy Břeclav)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín